Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens představuje novou kolekci vypínačů a zásuvek s ruční malbou

Technologie se potkává s uměním: společnost Siemens nabízí novou designovou kolekci vypínačů a zásuvek Delta miro Artist, která obsahuje jedinečné barevné prvky pro stylové interiéry.

Produktová řada vznikla ve spolupráci s Tomem Hoffmannem, mezinárodně uznávaným umělcem v oblasti špičkových bytových doplňků. Všechny rámečky byly vytvořeny exkluzivně pro společnost Siemens a každý z nich je malován ručně. Kolekce Delta miro Artist v designu Tom´s Drag dále rozšiřuje stávající designovou řadu vypínačů a zásuvek Delta miro.

Umělecká kolekce Delta miro Artist obsahuje jedno- až čtyřmístné rámečky, jež lze kombinovat s vypínači a zásuvkami v barvách amber, chilli a piano black. Rámečky jsou optimálně sladěny s ostatními doplňky řady Delta miro, lze je jednoduše instalovat a dají se kombinovat s vypínači stejné řady v provedení sklo, dřevo, hliník nebo plast. Veškeré produkty řady Delta miro jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, v nabídce jsou různé barvy a díky stavebnicovému systému je lze libovolně kombinovat. Povrchové části je možné velmi snadno vyměnit.



Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama