Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jedinečný sprchový koncept Kaldewei

Inovativní designový koncept Piatto od Kaldewei je složený ze sprchového talíře, závěsu a vodovodní baterie pro luxusní koupelnovou architekturu. Je určen pro volné umístění ve středu místnosti.

Piatto: Nový sprchový talíř od firmy Kaldewei se stává jevištěm individuálních inscenací v koupelně.

Inovativní designový koncept složený ze sprchového talíře, závěsu a vodovodní baterie pro luxusní koupelnovou architekturu

Nový sprchový talíř Piatto od firmy Kaldewei je novým středem pozornosti v nadstandardní designové koupelně. Na základě možnosti jeho volného umístění zazáří tento kruhový sprchový talíř jako pevná hvězda ve středu místnosti. Ve spojení s vysoce kvalitním sprchovým závěsem se tato avantgardistická sprcha povyšuje na osobní jeviště a poskytuje prostor pro individuální inscenace.

Jedinečný sprchový koncept

Kruhy nechávají proudit energie – to je ideální k načerpání sil. Jedinečný sprchový koncept Piatto se vyznačuje kruhovým sprchovým talířem ze smaltované oceli Kaldewei o síle 3,5 milimetrů, velkým 150 centimetrů, s celkovou výškou 6 centimetrů a s rafinovaným ztvárněním okraje. Zdá se, jako by se opticky vznášel nad podlahou koupelny. Barevně přizpůsobený střední odtok přebírá kulatý tvar sprchové vany a vytváří tak harmonický celkový dojem. Hodnota konceptu Piatto je podrthována mimořádnou kombinací se sprchou série TARA.LOGIC od firmy Dornbracht, umístitelnou volně v prostoru, a s ušlechtilým sprchovým závěsem. Ten je vyroben z hygienického, nepropustného materiálu PES s teflonovými částicemi a zahaluje sprchovou plochu jako opona v divadle. Integrovaná magnetická páska jej upevňuje na sprše ze smaltované oceli. Extravagantní design sprchového kruhu zajišťuje lehký pohyb tohoto dvojdílného závěsu. Toto rozdělení zaručuje jednak pohodlný vstup a výstup ze sprchy, jednak je baterie a ruční sprcha kdykoliv dosažitelná. Hlava sprchy umístěná centrálně nad sprchovým talířem zaručuje příjemné a oživující prožitky při sprchování.

Piatto: Nový střed pozornosti v designové koupelně

Svým novým konceptem Piatto inscenuje firma Kaldewei sprchu jako filigránní sochu umístěnou volně v prostoru a obrací se k osobám, které hledají neobyčejné věci a ztvárňují svou koupelnu vědomě exkluzivně a s aspekty designu. Piatto slibuje jedinečnou sprchovou inscenaci, ve které je člověk středem pozornosti nejen v životě, ale i ve své koupelně. Zásluhou svých komfortních rozměrů s průměrem 150 centimetrů nabízí mimořádně hodně místa a volnosti pohybu a má pohodlný vstup zásluhou své nízké vstupní výšky pouhých 6 centimetrů. Tento celek složený z moderní sprchy firmy Dornbracht ze série TARA.LOGIC s designově orientovanou vodovodní baterií a hlavovou sprchou a rovněž s vysoce kvalitním závěsem – volitelně v barvách červené, antracit a charmois-beige – vytváří ze sprchového talíře Piatto umělecký objekt v koupelně, který se mimořádně působivě vyjímá ve velkorysém prostředí.


Nový sprchový talíř Piatto od firmy Kaldewei



Další informace a obrazový materiál najdete ve virtuální tiskové kanceláři firmy Kaldewei: www.kaldewei.com.

 
 
Reklama