Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Letní škola IntelliCAD

Letní škola IntelliCAD probíhá na webu 4Mcad.cz formou video lekcí s komentářem a je určena především začínajícím nebo mírně pokročilým uživatelům CAD programů.

CAD programy 4M využívají zkušení projektanti i specialisté, kteří s digitální dokumentací pracují méně často nebo na práci s počítačem teprve přecházejí. Mnoho takových uživatelů či zájemců je i mezi pracovníky dodavatelských firem. Vzhledem k nízkým pořizovacím nákladům a nabízené funkčnosti jsou programy 4M vynikajícím řešením, jak do světa počítačově zpravovávané dokumentace vstoupit. Přechod by měla usnadnit i právě probíhající Letní škola IntelliCAD.

Zpočátku budou probírána základní témata od seznámení se s uživatelským rozhraním přes kreslení výkresů po nastavení pro tisk. Lekce jsou formou videa s audio komentářem zveřejňovány na webu 4Mcad.cz a portálu Youtube.com. Během léta takto měly být k dipozici v průměru jedna až dvě nové lekce týdně. Pro absolvování Letní školy IntelliCAD není dokonce nutné licenci programu vlastnit a každý si tak může probíranou látku ihned praktikcy vyzkoušet. Zájemci mají k dispozici zdarma plně funkční zkušební verzi programů 4M po dobu 30 dní. Program zůstane funkční dokonce i po uplynutí tohoto období, jen dojde k zablokování možností ukládání výkresů a možnosti tisku. Vzhledem k podobnosti uživatelského rozhraní i ovládání 4M CAD s jinými CAD programy, může být Letní škola IntelliCAD velkým přínosem i pro uživatele aplikací jiných výrobců.

O CAD programech 4M
Programy pracují se standardnímy formáty DWG a DXF výkresů a nabízejí tak kompatibilitu s ostatními kreslícími systémy na trhu. Jsou oblíbené pro vynikající poměr ceny a výkonu: nejlevnější verze s kompletními funkcemi pro 2D a 3D kreslení vyjde jen na 4250,- Kč bez DPH. Nabízejí přijemné uživatelské rozhraní i široké možnosti vlastních uživatelských nastavení. Pokročilejším uživatelům mohou nabídnout podporu LISP nebo jazyka VBA (Visual Basic for Applications).

Související odkazy:
Letní škola IntelliCAD 4Mcad.cz na Youtube


 
 
Reklama