Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozdělovace pro topení

ROZDĚLOVAČE AFRISO řady ProCalida - nový výrobek pro moderní vytápění, patentované rozdělovače pro podlahové vytápění, radiátory a sálavé panely, .

Rozdělovače AFRISO řady ProCalida jsou vyrobeny z vysoce kvalitní, certifikované umělé hmoty PA 66-GF30, která se pro výrobu rozdělovačů úspěšně používá již od roku 1981 a jsou vybaveny veškerými potřebnými komponenty, jako jsou: uzavírací ventily, průtokoměry, odvzdušňovací ventily, napouštěcí a vypouštěcí kohouty, servopohony, manometry s montážním ventilem , teploměry, diferenční přepouštěcí ventily atd.

Připojení rozdělovačů je možné z pravé nebo z levé strany, převlečnou maticí G 1 resp. G 1 ½ nebo přírubou nebo trubkou pro průmyslové provedení IN 1 ½ .

Rozdělovače jsou dodávány buď smontované v sestavě dle zadání, (typ MC 1), nebo ve formě jednotlivých segmentů se speciálním závitem v provedení pro domácnosti, nebo průmysl (typ EF 1, IN 1 ½ ).

Rozdělovače se vyznačují malými zástavbovými délkami, rozteč mezi jednotlivými okruhy je 50 mm, resp.70 nebo 100 mm u typu IN 1 ½ .

Jednou z největších výhod rozdělovačů z umělé hmoty jsou, kromě nízké hmotnosti, jejich výborné tepelně izolační vlastnosti, čímž odpadají požadavky na pořízení a provedení tepelné izolace.

 
 
Reklama