Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení nových výrobků firmy Lindab s.r.o.

Dne 22.7.2010 společnost Lindab s.r.o., specialista na vzduchotechniku, srdečně zve projektanty na představení nového Cadventu, indukčních jednotek, plenum boxů a dalších produktů.

Cadvent nelze chápat jen jako nadstavbu Autocadu. Pomocí tohoto nástroje, jehož cena nemá konkurenci lze ušetřit množství času nejen při samotném 3D kreslení, ale i při tvorbě specifikací, pozic, 2D výstupů či řezů. Nejdůležitější součástí je výpočtová část umožňující výpočty tlakových ztrát, hlukových parametrů, autodimenzaci, autovyvážení, či posuny a změny pouhým tažením daných prvků. Samozřejmostí je i tvorba vlastních prvků, VZT jednotek či izolací.

Firma Lindab s.r.o. tímto rokem vstoupila i na český trh s chladícími trámy, jejichž vynikající konstrukce a patentované provedení umožňuje dosáhnout vynikajících parametrů a nízkých rychlostí proudění vzduchu v pobytové zóně. Budou samozřejmě představeny i možné úspory vyplývající ze samotného provozu, kde tyto jednotky nepotřebují žádný zdroj elektrické energie a neobsahují ani žádné točivé elementy a s tím spojený servis, jako např. fan coily.

www.lindab.cz
www.cadvent.cz


Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama