Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěch kondenzační techniky Wolf

Kvalita a důvěryhodnost kondenzační techniky Wolf, jejímž výhradním dodavatelem je společnost KKH, znovu prověřena! Tentokrát v průzkumu zaměřeném na producenty kondenzační techniky.

V průzkumu, který probíhal mezi topenáři a instalatéry - členy SHK*, značka Wolf v silné konkurenci obstála, předstihla značky jako Junkers, Vaillant, Brötje, Viessmann nebo Buderus a v celkovém hodnocení se umístila na výborném druhém místě.

Jedná se tak o další z řady úspěchů kondenzační techniky Wolf. V testu nezávislého spotřebitelského časopisu Stifftung Warentest (6/2006) kondenzační kotel Wolf CGS 20/160 zvítězil. I v roce 2008 dosáhla značka Wolf významného úspěchu - solární sestava se solárním kolektorem TopSon F3-1 a zásobníkem SEM-1-300 na ohřev vody se umístila na výborném 3. místě ve spotřebitelském testu časopisu Stifftung Warentest (3/2008).

Úspěchy značky Wolf a rostoucí počet spokojených klientů jsou důkazem toho, že KKH dodává kvalitní produkt.

*SHK - Fachverband Sanitär Heizung Klima = asociace instalatérů a topenářů, asociace je rozšířená např. v Německu, Anglii a Švýcarsku.

Zdroj: odborný německý časopis SHK Report č. 4/2010
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama