Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Geberit Monolith – kompatibilní sanitární modul pro WC

Geberit představuje nový sortiment výrobků: Geberit Monolith, prostorově úsporný sanitární modul pro WC s integrovanou splachovací nádržkou. Lze jej snadno napojit na stávající instalace a je proto ideální pro rekonstrukce.

Kompatibilní stavební prvek
Geberit Monolith zohledňuje stávající rozvody a proto lze tento sanitární modul snadno a pohodlně napojit na již existující vodovodní a kanalizační potrubí. Jeho modulární konstrukce se dobře vyrovnává se stavebními nepřesnostmi a Geberit Monolith se tak dokáže přizpůsobit každé stavební situaci. Ke stěně upevněný Monolith od firmy Geberit je proto optimálním řešením pro rekonstrukci starších klozetů, ale rovněž se výborně hodí pro novostavby. Geberit Monolith je velmi flexibilní a příhodný pro běžné stojící i závěsné toalety a také pro Geberit AquaClean a je proto mnohostranně použitelný.



Snadná montáž
Tento štíhlý modul umožňuje snadnou a rychlou rekonstrukci tradičního kombi WC, protože odpadá nutnost nákladných oprav a zásahů do stavební konstrukce. Žádné vysekávání starých obkladů, pokládání nových obkladů, žádná špína. Geberit Monolith se instaluje v jednom kroku a nevyžaduje účast dalších stavebních profesí. WC tak může být opět zprovozněno během několika hodin. Ventily jsou jednoduše přístupné pro případný servisní zákrok.



Vysoce kvalitní materiály
Při výrobě modulu Geberit Monolith se používají špičkové materiály, jako jsou bezpečnostní sklo nebo hliník. Technické části jsou zhotoveny ve vysokém standardu, na jaký jste u výrobků Geberit zvyklí a rovněž dlouhodobá dodávka náhradních dílů je jako obvykle zajištěna. Sanitární modul byl navržen jak pro poloveřejný tak soukromý sektor a je k dostání v barvách mátově zelená, černá a bílá.

Cenami ověnčený design
Elegantní moduly osvěží vzhled každé koupelny. Jejich moderní design vyhoví každému vkusu a již přinesl firmě Geberit mezinárodní uznání: Byl oceněn renomovanou cenou iF product design award 2010 a dalšími cenami za design na mezinárodních veletrzích.

Pro více informací navštivte www.geberit.cz.

 
 
Reklama