Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Personální oznámení

Od 1. června byl Dr. Gabriel Bartakovics jmenován jednatelem a obchodním ředitelem společnosti Bosch Termotechnika s.r.o. České a slovenské zastoupení firmy KOTLE LOOS povede Dr. Bartakovics jako jednatel i nadále.

Vážené dámy a pánové,
dovolte mi, abychom Vás informovali o důležité personální změně ve vedení společnosti.

Od 1. června 2010 byl pan Dr. Gabriel Bartakovics jmenován jednatelem a obchodním ředitelem společnosti Bosch Termotechnika s.r.o. To znamená, že v České republice zastřešuje celou obchodní oblast Bosch v segmentu termotechniky. Tepelné technologie nabízené pod značkami Junkers, Buderus a Dakon jsou soustředěny ve společnosti Bosch Termotechnika s.r.o., Praha a značka Loos ve firmě KOTLE LOOS, spol. s r.o., Praha.

Také na Slovensku zodpovídá od 1. června pan Dr. Bartakovics za obchod značek Buderus, Junkers a Loos, a to ve společnostech Buderus Vykurovacia technika s.r.o. , Bratislava, Robert Bosch spol. s r.o, Bratislava a KOTLE-LOOS SLOVAKIA s.r.o., Bratislava.

Stalo se tak poté, co Bosch Group převzala v roce 2009 společnost Loos.

České a slovenské zastoupení firmy Loos vedl Dr. Bartakovics jako společník a jednatel. V roli jednatele těchto zastoupení Loos bude působit i nadále.

Děkujeme Vám za doposud velmi úspěšnou spolupráci a těšíme se na její další pokračování.

S pozdravem
Dr. Gabriel Bartakovics
 
 
Reklama