Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadné a rychlé zaregulování vzduchotechnických jednotek CIC Jan Hřebec

Chcete ušetřit čas a správně naměřit reálný průtok vzduchu? Chcete snadno a rychle zaregulovat vzduchotechnickou jednotku podle projektu přímo v provozu? C.I.C. Jan Hřebec má pro vás řešení.

Výrobce C.I.C. Jan Hřebec s.r.o. jako první na českém trhu poskytuje standardně tuto výhodu na všech vyráběných vzduchotechnických jednotkách.

Tato novinka je u všech VZT jednotek v podobě dvou předpřipravených sond pro měření tlaku ve ventilátorové komoře. Z naměřeného rozdílu tlaku a známé hodnoty koeficientu "k" pro každý typ ventilátoru se rychle vypočte přesný průtok vzduchu na dané VZT jednotce. Tímto postupem má vzduchotechnická montážní firma jednoduchou pomůcku pro snadné a rychlé zaregulování jednotky na požadované projektové hodnoty průtoku vzduchu.

Toto měření splňuje parametry dle ČSN EN 12599 "Větrání budov - Zkušební postupy a měřící metody pro přejímky instalovaných větracích a klimatizačních systémů" (příloha E, odstavec E 1.2) pro měření průtoku vzduchu, takže se dá použít jako průkazné pro zaregulování celé soustavy.

Pro více informací kontaktujte obchodní oddělení společnosti C.I.C. Jan Hřebec s.r.o.
 
 
Reklama