Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KKH čistí vzduch pro Ferrari

Společnost KKH se může pochlubit dalším úspěchem, který potvrzuje vysokou kvalitu jejích produktů: pro nový showroom automobilky Ferrari v Praze dodala klimatizační jednotku Wolf KG 40.

Od května letošního roku je veřejnosti k dispozici nový showroom Ferrari Praha. Slavnostního otevření se zúčastnil také vicemistr Formule 1, Brazilec Felipe Massa.

Nový pražský autosalon italské firmy je kromě showroomu v Modeně první na světě, který odpovídá novým standardům. V showroomu o velikosti tři sta čtverečních metrů budou vystaveny tři vozy včetně nového modelu. Významná společnost z Maranella, která klade veliký důraz na kvalitu, si zvolila pro výměnu vzduchu ve svém novém autosalonu klimatizační jednotku KG 40 německé značky Wolf.

Tuto jednotku s deskovým rekuperátorem o vysoké účinnosti s funkcí druhého bypassu pro rychlý zátop a cirkulaci vzduchu dodala společnost KKH Brno.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama