Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V polovině dubna společnost Callida spustila novou podobu internetové podoby datové základny SCI-data obsahující stavební materiály: www.sci-data.cz.

Odborná databáze stavebních materiálů

Nejpřehlednější a nejúplnější databázi využije ročně na 100.000 zájemců.
Výhody databáze stavebních materiálů SCI jsou nesporné – na jediném místě lze najít ceníky materiálů a výrobků – ceník cihel a tvárnic, ceník spojovacích materiálů, pojiv, tmelů pro použití v HSV i PSV, ceníky materiálů pro omítky a povrchové úpravy, jako jsou lazury, laky, sanitární silikony, obklady a dlažby, podlahy plovoucí lamelové, z přírodního dřeva i průmyslové, ceník plastových oken, ceník řeziva, stropních nosníků, vložek a dílců, panelů, betonářských armatur a střešních částí. Databáze zahrnuje i specifické výrobky, jako jsou vjezdová vrata, vstupní, požární či interiérové dveře, dřevěná i plastová okna, typizovaná schodiště, sanitární zařizovací předměty a armatury, střešní tašky, střešní okna, komínové soustavy.

Z výrobců jsou zastoupeni například Best, BETA Olomouc, BRAMAC, BRANO, Cembrit CZ, COBRA, Colorbeton, HASIL, KM Beta, KNAUF, KORADO, Lindab, Primalex, Promat, RAVAK, Rigips, ROCKWOOL, SAPELI, Schiedel, Schlüter - Systems, VELUX, Wienerberger cihlářský průmysl atd.

SCI data ocení rozpočtáři, přípraváři, projektanti, architekti, studenti, ale i stavbyvedoucí nebo manažeři investorských a developerských firem. Kalkulační databáze SCI navíc obsahuje ceník stavebních prací a agregovaných položek. Nyní mají výrobci materiálů a hmot možnost širší prezentace svých výrobků, novinek a akčních nabídek. Databáze je budována nejen pro odborníky z oblasti stavebnictví, ale i pro široké spektrum zájemců o stavební materiály již téměř 10 let. Zároveň je součástí informačního a rozpočtového systému euroCALC 3, který využívá denně na 2000 projektantů, rozpočtářů či manažerů předních stavebních společností, kteří rozhodují o tom, které materiály budou využity v projektech především v oblasti pozemního stavitelství.

Více na www.sci-data.cz.
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama