Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová kolekce sprch Grohe

Nová kolekce sprch Rain-shower Icon, Eco a Solo od Grohe umožňuje rovnoměrné rozložení vody do trysek, mají tlačítko Eco umístěné na rukojeti, které umožňuje snadné a rychlé snížení spotřeby vody.

Sprchy jsou v kombinaci chrom a barva ve třech variantách Night-time grey, Moon a Ecogreen.

Více

Rainshower® další generace

Nová kolekce Rainshower® řučních sprch prezentuje technologii GROHE DreamSpray® takovým způsobem, jak revolučně mohou být lidé v interakci se zakoupenými sprchami .Zbořením předsudku, že lidé musí zrenovovat svou koupelnu pro lepší zážitky dodávají sprchy Rainshower® Icon, Eco a Solo řadu unikátních benefitů. Vylepšují koupelnu na funkční a zaměřenou na design, prostor je nyní cenově dostupná možnost pro všechny .

Kombinace překvapivé estetiky a výrazných ikonických barev - – chrom s Night-time šedou a bílá Moon White se zelenou Ecogreen – činí tyto produkty novou generací ve smyslu ručních sprch.


Sprchová hlavice byla vyzvednuta u každého produktu v řadě prostřednictvím nezbytného lesklého chromového kroužku ,zatímco superploché tělo vyzývá k interakci díky své lidské estetice, vytváří tak emocionální spojení .Tato estetika odráží náš rukopis a evokuje vizuální DNA značky GROHE.

Sprchy obsahují tlačítko Eco na rukojeti, pro snadnou redukci spotřeby vody, trysky GROHE SpeedClean pro snadné čištění sprchové hlavice a GROHE DreamSpray® pro precizní a rovnoměrnou distribuci vody .

Rainshower® Icon je ultimativný stylové vyjádření. Poskytuje jedinečné vodní prostředí, je velice solidním a voluminózním produktem .Speciálně tvarovaná sprchová hlavice redukuje estetický objem a vyžaduje méně vody i při plném sprchovém paprsku .


Rainshower Icon v provedení bílá/ecogreen


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama