Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zdravé bydlení má přednost. Ekologický certifikát byl již udělen sádrovláknitým deskám, spárovacímu tmelu, spárovacímu lepidlu a nyní nově i lepidlu na podlahové prvky FERMACELL.

Rostoucí znečištění životního prostředí a hektičtější způsob života společnosti vedou člověka stále více k tomu, aby se uchyloval do klidu svého domova – přesně podle známého hesla: „Můj dům,můj hrad.“ Ten, kdo se rozhodne stavět, má především v úmyslu vytvořit domov nejen pro sebe, ale i místo, kde své trvalé zázemí najdou i budoucí generace. V centru pozornosti jsou tedy vlastní čtyři stěny, protože nic nemůžeme z hlediska našeho zdraví ovlivnit tolik, jako vlastní bydlení.

Zdravé bydlení má přednost.

Kompatibilita se životním prostředím začíná již v okamžiku výroby sádrovláknitých produktů FERMACELL, která je zaměřená na šetrné zacházení se zdroji. Je taky dobré vědět, že Fermacell nejen „čistě“ vyrábí, ale že „čisté“ produkty i nabízí. Průběžné kontroly jsou zárukou trvale vysoké kvality produktů a jejich plné kompatibility s požadavky na objekty ohleduplné ke všemu živému. Ekologický certifikát byl již udělen sádrovláknitým deskám, spárovacímu tmelu, spárovacímu lepidlu a nyní nově i lepidlu na podlahové prvky FERMACELL.

Lepidlo na podlahové prvky přitom bylo podrobeno náročným ekologickým zkouškám, ve kterých obstálo bez jakýchkoli problémů. Regulaci klimatu v prostoru zajišťuje FERMACELL vysokým podílem makropórů v sádrovláknitých deskách, desky přijímají přebytečnou vlhkost a vydávají ji do suchého vzduchu v prostoru. K tomu přistupuje proporcionální poměr tepelné izolace a akumulace tepla pro rovnoměrné a vyvážené klima v prostoru.
Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama