Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyšla nová brožura Podlahové systémy Fermacell - Plánování a zpracování.

V novém materiálu najde odborná, ale i široká veřejnost kompletní souhrn nejaktuálnějších informací z oblasti všech podlahových systémů FERMACELL – podrobně jsou popsány oblasti použití, podklady a příprava, pokládka, způsob řešení podlah ve vlhkém prostředí, jednotlivé druhy podlahových krytin i řada detailů, na které investor, projektant či realizační firmy při novostavbě nebo rekonstrukci narazí a které FERMACELL umí řešit. Nechybí přehled podlahových systémů FERMACELL, charakteristické hodnoty, stavební fyzika a informace o příslušenství a spotřebě materiálu.

Nová tiskovina navazuje na dosavadní brožuru, proti ní však došlo k rozšíření z 52 stran na 80 stran, přidány byly informace o produktech FERMACELL Powerpanel TE, SE, sprchových a podkrovních prvcích, rychlotuhnoucím podsypu a další. Úplně nová je kapitola Těsnící systémy FERMACELL či Montážní časy, rozšířeny byly kapitoly s detaily např. o klenbové stropy apod. Více informací je i v části věnované podlahových vytápěcím systémům.
Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama