Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skleněné sálavé topné panely GR od firmy Fenix jsou vyrobeny z bezpečnostního skla a jsou určeny pro vytápění obytných prostor. Tyo GRT je vybaven chromových držákem ručníků.

GR panel je proveden z bezpečnostního tvrzeného skla tl.12 mm, topného elementu, omezovacího termostatu a přívodního kabelu.

GR panely jsou v barvách bílá, černá, žluto-zelená, červená a matné zrcadlo
Standardně je určen k pevné instalaci na stěnu s připojením přívodního vodiče do instalační krabice. Panely je možné zavěsit na šířku i na výšku, konzoly jsou součástí balení.
Panely se vyrábějí v několika barevných provedeních. Provoz topných panelů by měl být ovládán pomocí vhodné regulace.

Nástěnné panely GRT jsou odvozeny od panelů GR a jsou určeny zejména do koupelen, kde plní funkci nejen plnohodnotného sálavého topidla, ale i velmi efektního sušáku ručníků. Konstrukčně jde o standardní panel GR, doplněný chromovým madlem pro zavěšení ručníku nebo osušky.


GRT je v barvách bílá, černá, žluto-zelená, červená

Skleněné panely GR i GRT v provedení GR SET nebo GRT SET. Jde o standardní panely s integrovaným bezdrátovým přijímačem a přívodní šňůrou opatřenou vidlicí. Součástí balení panelu je také bezdrátový programovatelný termostat, takže po vybalení výrobku, jeho zavěšení na stěnu a zapojení do zásuvky je možné panel ihned provozovat bez nutnosti asistence odborné instalační firmy


Sety jsou v barvách bílá, černá, žluto-zelená, červená
.


V případě, že uživatel nechce nebo nemůže zavěsit GR panel na stěnu (např. u prosklených ploch), je možné použít sadu chromovaných podpěr k postavení panelu na podlahu. Panel se vloží do výřezu podpěr, které se k panelu zafixují pomocí aretačních šroubů. Panel je na podpěrách stabilní, se spodní hranou 55 mm nad podlahou. Při trvalé instalaci je vhodné podpěry připevnit k podlaze pomocí vrutů – v podstavě jsou dva otvory o průměru 6 mm pro vrut se zápustnou hlavou. Podpěry jsou určeny pouze pro typ GR a pouze pro horizontální instalaci. Při vertikální instalaci (obzvláště u GR 1000) je výrazně vyšší riziko náhodného převržení panelu uživatelem.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama