Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Danfoss na tradiční akci Teplárenské dny 2010

Danfoss na Teplárenských dnech 2010 prezentoval novinky: předávací stanici Red Frame a stanici ACS.

V rámci výstavy Teplárenské dny prezentovala společnost Danfoss mimo jiné novinku - předávací stanice Red Frame.
Tato stanice představuje kompaktní výrobek usazený do jednoduchého „červeného rámu“, jenž poskytuje zákazníkovi i servisu velký přehled všech komponentů.


Red Frame však přináší i další výhody, zejména v podobě snadného přístupu, unifikace připojení, jednoduchou montáž i demontáž a snadnou dopravu přímo na místo. Tím odpadá například nutnost kompletace stanice v místě instalace. Výrobek je připojen jako celek, čímž se šetří i čas na straně klienta.
Předávací stanice Red Frame, představuje zcela nový trend v této oblasti, který je charakterizován kompaktností a jednotnou linií. Snadno identifikovatelná řada Red Frame, vytvořila lepší podmínky pro výrobu a tím rovněž výhodu pro své uživatele pro finální návrh projektového řešení.

Druhou novinkou byl koncept budoucí stanice ACS, která nabídne zákazníkům v dohledné době jedinečnou koncepci kompletního a kompaktního regulačního prvku pro dodávku tepelné energie.


Firma Danfoss, jejíž počátek historie se datuje do roku 1933, zaujímá mezi výrobci na českém trhu významné místo a to hned z několika důvodů. Z původního výrobce regulačních a termostatických ventilů se postupně stal dodavatel komplexních řešení.

Během historie firma Danfoss získala pod svá křídla přední evropské výrobce prakticky všech důležitých komponentů, bez kterých se neobejde žádný projekt v oboru dálkového zásobování teplem i chladem. Patří mezi ně nejen celá škála regulačních a měřících prvků, dále deskových výměníků a výměníkových stanic, ale rovněž i elektropohonů, armatur a dalšího potřebného příslušenství. Portfolio výrobků, je tak široké rozsahem, že zákazník může realizovat svůj projekt za pomocí jednoho dodavatele, což mu poskytuje celou řadu technických a i finančních výhod. Připomeňme, že jen v oblasti výměníkových stanic nabízí Danfoss stanice počínaje výkonem 1,4 MW a konče stanicemi určenými pro malé garsonky. Právě komplexnost tvoří základ úspěchu firmy Danfoss na trhu.

Díky neustálému technickému vývoji, kterým Danfoss vychází vstříc rostoucím požadavkům ze strany klientů, mnohdy přispívá k řešení některých velmi specifických problémů českého trhu. Jako příklad lze uvézt blok pro měření, regulaci a čištění teplé vody v patách objektů (TV-RMP), atp.

 
 
Reklama