Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CERAMICA DESIGN V ČESTLICÍCH U PRAHY

Chcete novou koupelnu ROCA a jste náročný zákazník? Navštivte reprezentativní prodejnu Ceramica Design v nové budově Hanák Forum v Čestlicích u Prahy

Exkluzivní ROCA shop, vytvořený podle designového návrhu českého architekta Michala Janků, byl otevřen za podpory společnosti Laufen CZ v polovině března letošního roku. Vzniklo výjimečné prodejní místo vyhledávané náročnými zákazníky, kteří dávají přednost kvalitním produktům, vyžadují nadstandardní úroveň prostředí prodejny a vysoké profesionální znalosti personálu.



Hanák Forum v Čestlicích u Prahy

Myšlenka přiblížit značku ROCA konečným uživatelům vznikla v celosvětovém Designovém centru Roca ve Španělsku. Podmínky k prezentaci výrobků Roca jsou náročné a v České republice je dosud dokázalo naplnit jen pár koupelnových center. Mezi nejnovější patří právě Ceramica Design v moderní budově Hanák Forum v Čestlicích. Netradiční místo s netradičním stylem prezentace v jednotném designu Roca exclusive shop.



Interiér prodejny Ceramica Design v rámci jednotného vzhledu ROCA shopů vytvořil Michal Janků

„Jedná se o koncept propracovaného způsobu vystavení výrobků Roca, odpovídajícího vedoucímu světovému postavení značky Roca. Koncept je know how společnosti Roca adaptovaný pro český trh, probíhá ve spolupráci a za spolufinancování společnosti Laufen CZ a příslušného zákazníka, tedy prodejního místa. I přes poměrně vysoké náklady na vybudování a nepříznivou ekonomickou situaci v sektoru koupelnového vybavení byl zájem ze strany zákazníků vyšší, než jsme očekávali. V současné době jsou v České republice otevřeny čtyři Roca shopy a další dva se plánují v letošním roce. Způsob vystavení produktů Roca má rovněž za cíl povznést kulturu prezentace koupelen v České republice,“ říká produktový a marketingový ředitel Laufen CZ David Penc.

„Myšlenka vytvořit jedinečné designové centrum kompletního řešení interiéru pro bydlení se uskutečnila v projektu Hanák Forum. Na jednom místě, v jednom komplexu je možné si vybrat zařízení bytu či domu produkty světových značek od renomovaných designérů. Odbornou pomoc zajišťují bytoví architekti a další specialisté. Za pozornost určitě stojí naše koupelnové studio Ceramica Design,“ říkají majitelé společnosti Ceramica Design Dušan Bazalka a Pavel Kopl.

Galerie koupelen Laufen – služby zákazníkům
I. P. Pavlova 5 (vchod z Legerovy ulice), 120 00 Praha 2
Tel.: 296 337 701
marketing@cz.laufen.com

Ceramica Design - prodejní místo
Obchodní 265, Hanák Fórum (naproti Giga sportu)
251 01 Praha - Čestlice
Mob.: 603 552 907
eva@ceramicadesign.cz


 
 
Reklama