Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte dotaci na plastová okna z profilů Deceuninck!

Profily pro plastová okna a dveře z nabídky Deceuninck garantují kvalitu, funkčnost i nadčasový vzhled. Díky využití vysoce odolného materiálu PVC vykazují plastové dveře i okna špičkové vlastnosti.

Plastová okna a plastové dveře

Profily pro plastová okna a dveře z nabídky Deceuninck garantují kvalitu, funkčnost i moderní nadčasový vzhled. Díky využití vysoce odolného materiálu PVC vykazují plastové dveře i vyosce kvalitní plastová okna vlastnosti, které jistě ocení každá domácnost. Jejich předností je dlouhá životnost při zachování stálé kvality a vzhledu. Hladký povrch nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a je rezistentní proti mechanickému poškození. Plastové profily jsou také odolné vůči povětrnostním vlivům.

Tvar a materiál těsnění společně s maximální kontaktní plochou na okenním rámu a křídle zajišťují, že plastové dveře i okna skvěle udržují teplo a výborně zvukově izolují.

V nabídce Deceuninck najdete 4 systémy, které spojuje kvalita a odolnost materiálu. Jde o systémy Zendow okenní pětikomorový profil, Elite-Arcade - ekonomická varianta plastových oken, šestikomorový okenní systém Prestige a profil pro plastová okna a dveře Zendow+. Prohlédněte si katalog Deceuninck a získejte podrobné informace o jednotlivých systémech a možnostech jejich využití pro vaše nová plastová okna a dveře.
Pětikomorový systém Zendow se stavební hloubkou 70 mm je nejprodávanějším profilovým systémem Deceuninck. Oblíbenost tohoto oblého okenního profilu vyplývá z možnosti vybrat si z několika barevných variant okna a provedení bez nebo se středovým těsněním.

Plastová okna vyrobená z tohoto profilového systému splňují podmínky pro získání dotací z programu Zelená úsporám. Žádejte je u našich výrobců.

Pětikomorový okenní systém Inoutic Elite-Arcade se stavební hloubkou 71 mm je vyráběn s dlouholetou praxí a je tak zárukou nejvyšší kvality. Jde o ekonomickou variantu profilů plastových oken, která se hodí především pro rekonstrukce.

Hranatá plastová okna z profilu Inoutic Elite-Arcade je možné navíc nechat potáhnout fólií. Ze systému Inoutic Elite-Arcade vyrábíme také plastové dveře.
 
 
Reklama