Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Planibel Top 1.0 - inovativní sklo s měkkým povlakem

Pro ucelení škály skel s nízkou emisivitou vyvinula společnost AGC Glass Europe výrobek Planibel Top 1.0, inovativní sklo s měkkým povlakem s nejlepší hodnotou součinitele prostupu tepla U.

Sklo s měkkým povlakem s nejlepší hodnotou součinitele prostupu tepla U.

Pro ucelení škály skel s nízkou emisivitou vyvinula společnost AGC Glass Europe výrobek Planibel Top 1.0, inovativní sklo s měkkým povlakem, které představuje kompromis mezi nejlepšími tepelně izolačními vlastnostmi ve své třídě – Ug = 1.0 W/(m2.K) v izolačním dvojskle s 90 % argonu – a dobrým solárním faktorem (SF = 50 %).
Planibel Top 1.0 umožňuje úspory energie v zimním i letním období; je tím pravým řešením pro rezidenční budovy. V izolačním dvojskle nabízí Planibel Top 1.0 zcela neutrální vzhled.

Planibel Top 1.0 je také k dispozici na extra čirém skle Planibel Clearvision (viz. www.YourGlass.cz / Škála skel / Planibel čirý / Clearvision).

Výhody:
  • Vynikající tepelná izolace (Ug = 1.0) – pro optimální tepelnou izolaci v zimě
  • Dobrý solární faktor (SF = 50 %) – pro záruku lepší protisluneční ochrany v létě
  • Neutrální vzhled
Více informací o produktu naleznete na www.YourGlass.com.
AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 
Reklama