Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma JOYCE ČR, s.r.o., vystavuje na Stavebním veletrhu Brno SHK 2010, který probíhá na brněnském výstavišti až do soboty 17.4.2010. Přijďte nás navštívit na náš stánek č. 91 v pavilonu F.

Firma JOYCE ČR, s.r.o., vystavuje na Stavebním veletrhu Brno SHK 2010, který probíhá na brněnském výstavišti až do soboty 17.4.2010. Přijďte nás navštívit na náš stánek č. 91 v pavilonu F.

Můžete se těšit na ukázku různých variant upevnění fotovoltaických panelů na střeše, jejich zapojení do střídače, až po ukázku jistících prvků elektrárny. Představíme vám náš jedinečný systém péče o sluneční elektrárnu JoyCare. Systém JoyCare funguje na principu propojení elektrárny přes internet ke speciálnímu serveru. Elektrárna je monitorována a v pravidelných intervalech jsou z ní stahována data o výrobě. JoyCare tak zajišťuje vzdálený dohled nad funkčností elektrárny, dále pak přístup k podrobným statistikám výroby a nezanedbatelnou službou je zajištění provozní administrativy. Veškeré výkazy a faktury jsou v pravý čas generovány a odeslány majiteli k podpisu.

Situaci ve fotovoltaice pravidelně sledujeme a věříme, že distributoři, jako je ČEZ nebo EON, přehodnotí brzy zastavení udělování kladných stanovisek pro připojení fotovoltaických zdrojů.
JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama