Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební veletrhy Brno 2010 a veletrh nábytku Mobitex

Komplex Stavebních veletrhů Brno 2010 a veletrhu nábytku Mobitex, který proběhne na brněnském výstavišti 13. - 17. dubna, vám představí širokou nabídku možných řešení a odpovědí na otázky úspor energií.

Už naše babičky říkaly, kdo šetří, má za tři. Kdo bydlí a svoje bydlení i platí, ten o tom ví své. Ušetřit se sice dá skutečně skoro všude, ale je otázkou jak. Když chcete totiž ušetřit na topení, je nejlepší netopit vůbec... Ale je to opravdu jediné řešení?

Komplex Stavebních veletrhů Brno 2010 a veletrhu nábytku Mobitex, který proběhne na brněnském výstavišti 13. - 17. dubna, vám představí širokou nabídku možných řešení a odpovědí na otázky úspor energií. Výměnou oken počínaje, tepelnou izolací střechy a zateplením obvodových stěn, nebo zas výměnou kotle nebo topných těles konče. Jinou možností je i vyrábět si energii sám - třeba za pomoci Slunce nebo Země. Stačí použít solární kolektory nebo tepelné čerpadlo.

Další možností, jak ušetřit, je pořízení si nového sanitárního nebo koupelnového zařízení. A to vše při zachování pohodlí a užitného standardu bydlení. Kromě získání uceleného přehledu o novinkách a trendech v jednotlivých oborech můžete navíc využít bezplatného poradenského centra nezávislých stavebních odborníků, kteří vám poradí se stavbou nebo rekonstrukcí. Chcete-li proměnit své sny o bydlení ve skutečnost je pro Vás připraveno poradenské centrum bytových architektů. Nabídku odborných nezávislých poradenských center doplňuje poradenské centrum programu Zelená úsporám Státního fondu životního prostředí.

Inspirace i rady jsou k nezaplacení, a když k tomu přidáte veletržní slevy, které vystavovatelé nabízejí, nebo možnost výhry v návštěvnických soutěžích, např. o střechu Tondach nebo vybavení obývacího pokoje, můžete si bez obav říci: Se stavebními veletrhy Brno skutečně ušetřím! Navíc můžete získat vstupné na veletrh s 50% slevou? Jak? Vyplňte jednoduchý registrační formulář na internetu!


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama