Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vrstvené zásobníky pomáhají šetřit energii

Díky moderním inovacím se využívání alternativních zdrojů energie stává v poslední době trendem. Výhoda obnovitelných zdrojů energie spočívá v úspoře nákladů a v jejich ekologičnosti. Nedílnou součástí systémů, které tuto energii využívají, jsou zásobníky na přípravu teplé vody a podporu vytápění. Zajímavou novinku v této oblasti představuje akumulační vrstvený zásobník vody Wolf BSP.

Unikátní technologie vrstveného zásobníku zaručuje velmi nízké teplotní ztráty. Zařízení obsahuje modul, který díky patentovanému způsobu přípravy teplé vody umožňuje ještě větší energetické úspory. „Optimální vrstvení akumulované vody přispívá k efektivnějšímu využívání nejen solárního systému, ale i ostatních připojených zdrojů tepla,“ dodává Ing. Pavel Vlach ze společnosti KKH Brno, která tyto produkty na český trh dodává.

Součástí nového zásobníku je odnímatelná izolace z měkké polyuretanové pěny. Výhodou je také možnost připojení jednotlivých příslušenství přímo na plášť zásobníku. Vrstvený zásobník BSP je nabízen také v rámci komplexního řešení solárních systémů Wolf, které přináší úsporu nákladů na vytápění a přípravu teplé vody až do výše 50 %.

Veškeré zásobníky a ohřívače společně se solárními kolektory od KKH jsou registrovány v rámci programu Zelená úsporám a lze na ně čerpat příslušnou dotaci.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama