Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vakuové trubicové kolektory Wolf CRK-12

KKH, dodavatel značek Wolf, gabotherm a Austria Email, rozšiřuje svoji nabídku solárních kolektorů Wolf o vakuové trubicové kolektory CRK-12. Novinka je součástí energeticky úsporných systémů KKH.

Jednou z novinek letošního roku společnosti KKH jsou vakuové trubicové kolektory CRK-12.

S těmito kolektory dosáhnete maximálního výkonu a trvale nejvyšších solárních zisků (vyšší energetické zisky v zimním období, v létě nižší přebytky), extrémně vysokého využití energie. Jsou vhodné nejen pro přípravu teplé vody, podporu vytápění, ale i pro vytápění pro bazény. Díky "suchému napojení" se vyznačují vysokou provozní bezpečností. Jsou vyrobeny z kvalitních, korozně odolných materiálů, což zaručuje dlouhou životnost.
Kolektor CRK-12 umožňuje snadnou montáž na šikmou i plochou střechu, na stojany i na fasády pod úhlem od 15° do 90°. Je možné sériově zapojit až 7 ks (plocha 14 m2).

Vakuové trubicové kolektory Wolf CRK-12 jsou součástí solárních sestav společnosti KKH pro přípravu teplé vody a podporu vytápění. Sestavy přinášejí úsporu nákladů na vytápění a přípravu teplé vody až do výše 40 % a umožňují čerpání dotace z programu Zelená úsporám ve výši 80 000 Kč.
 
 
Reklama