Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové rošty a koupelnové odtoky Visign

Sprchové rošty a koupelnové odtoky Visign - řešení pro atraktivní sprchy, zapuštěné do úrovně podlahy.

Z jakého materiálu mám vybrat rošt pro sprchu zapuštěnou do úrovně podlahy? Jaké má být kvality, jakého vzoru a s jakým designem? Ten, kdo si vybírá novou koupelnu, si rychle všimne výrobků Viega. Ať kvadratické či kulaté – koupelnové rošty Visign a podlahové odtoky Advantix umožňují elegantní řešení při navrhování sprch, zapuštěných do úrovně podlahy, a to nejen pro bezbariérové koupelny.

Atraktivní rošty Visign jsou v nabídce v různých perforacích. Všechny modely jsou vyrobené z masivní ušlechtilé oceli a spojují náročnou estetiku s vysokou stálostí hodnoty. Díky velmi kvalitní oceli jsou obzvláště hygienické a odolají nejen vysokému zatížení, ale také agresivním čisticím prostředkům. Některé rošty navíc okouzlují materiálovým mixem z ušlechtilé oceli a skla – kombinace, která již byla vícekrát oceněna mezinárodními cenami pro design.

Rohové odtoky - ztvárněná harmonie
Rošty Visign, které tvoří rohový odtok, leží mimo nášlapnou plochu a vytvářejí spolu s příslušnou sprchovou zástěnou harmonickou jednotku, neboť jsou dostupné jako čtvrtkruh nebo jako klasický trojúhelník.

Kulaté rošty – vše se točí okolo individuálního designu
Organicky formované rošty obzvláště dobře ladí s koupelnami, jejichž zařízení je utvářeno oblými konturami a kulatými sprchami. Jsou také proto pro podlahy z lomového kamene nebo mozaikové podlahy tím ideálním řešením.

Kvadratické rošty – sprchový odtok s lineárním šarmem
Kvadratické rošty Visign jsou konstruovány pro koupelny s lineární architekturou a mohou být plně integrované do podlah z dlažby.


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama