Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kondezační centrála Wolf CGW 11/100

KKH, dodavatel značek Wolf, Gabo a Austria Email, představuje novinky pro energeticky úsporné systémy. Jednou z nich je kondenzační centrála Wolf CGW 11/100 určená pro nízkoenergetické domy a byty.

Nástěnná kondenzační centrála CGW modulové konstrukce sestává ze závěsného kotle s deskovým výměníkem tepla z ušlechtilé oceli na ohřev vody a z vrstveného integrovaného zásobníku teplé vody z ušlechtilé oceli. Integrovaný systém rozvodu teplé a studené vody zabezpečí komfortní dodávku teplé vody se stálou teplotou.

Proč zvolit právě CGW 11/100?

1. Nástěnná kondenzační centrála Wolf CGW 11/100 je díky nízkému spodnímu výkonu od 3,2 kW vhodná pro nízkoenergetické domy a byty.
2. Nízký spodní výkon má vliv na snížení cyklování a počet startů kotle.
3. S CGW 11/100 je tak dosaženo nižší spotřeby energie, delší životnosti kotle a jeho hlavních komponentů.
4. Centrála je dodávána výhradně ve variantě A-Klasse - zajišťuje vyšší účinnost kotle (vysoce úsporné oběhové čerpadlo nové generace energetické třídy A). Tepelné výměníky s vylepšenou povrchovou úpravou na straně spalin zaručují ještě vyšší provozní účinnost a spolehlivost.

Novinka je součástí energeticky úsporných systémů společnosti KKH.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama