Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma JOYCE se ve dnech 25. - 28. 2. zúčastní veletrhu Moderní vytápění. Na našem stánku bychom Vás rádi informovali zejména o aktuálním stavu ve fotovoltaice a doporučili vhodný postup.

JOYCE ČR, s.r.o. využije mezinárodního veletrhu v Praze pro informování o aktuálním stavu ve fotovoltaice

(23.2.2010, Brno)
Nelze přehlédnout znepokojující informace o dočasném zastavení připojování nových fotovoltaických a větrných elektráren, které mohou pro některé investory znamenat konec jejich plánů a pro některé společnosti zabývající se alternativními zdroji značné omezení jejich činnosti nebo dokonce existenční problémy. Naše firma působí na trhu již 14 let a kromě fotovoltaiky se zabývá i dodávkou koncových zařízení a služeb pro přístup k internetu a podnikovým aplikacím, stabilita firmy tedy není ohrožena ani při nepřehledné situaci u alternativních zdrojů energie

Firma JOYCE se ve dnech 25. - 28. 2. 2010 zúčastní 5. mezinárodního veletrhu moderního vytápění a úspor energií v Praze. Veletrh chce firma využít zejména pro informování návštěvníků o aktuálním stavu ve fotovoltaice a doporučování vhodného postupu. Po celou dobu budou na stánku přítomni odborníci z firmy, ve dnech 25.-26.2. 2010 bude přítomen i ředitel společnosti Ing. Petr Jarošík. Firma JOYCE představí i svůj jedinečný systém péče o elektrárnu JoyCare. JoyCare za majitele hlídá funkčnost elektrárny, aby mu její případný výpadek nezpůsobil finanční ztrátu, dále systém generuje potřebné dokumenty (výkazy a faktury ke konkrétní elektrárně), takže je stačí jen podepsat a odeslat a umožňuje přístup k podrobným statistikám o výrobě. Díky JoyCare tedy zákazník získává kompletní přehled o správné činnosti své fotovoltaické elektrárny.
Pro návštěvníky veletrhu je připravena i akční nabídka: ti, kteří uzavřou smlouvu na realizaci elektrárny do konce dubna 2010, získají jako dárek Notebook ASUS Eee 1201 HA, aby mohli svoji elektrárnu kdekoliv prostřednictvím JoyCare sledovat. Naše expozice č. 2A27 bude umístěna v hale č. 2.

A jak reaguje firma JOYCE na stávající nepřehlednou situaci?
Věříme, že není důvod pro plošné zastavení všech FV elektráren zejména těch malých fungujících v režimu zelených bonusů. Majitelé těchto elektráren, které pokrývají zejména lokální spotřebu, naopak přenosové a distribuční soustavě odlehčí. Pro zákazníky i partnery tu jsme a nadále budeme k dispozici a kdykoliv se na nás mohou obrátit s případnými dotazy, také průběžně aktualizujeme informace o situaci na www.joyce-energie.cz Firma JOYCE pokračuje i nadále v realizacích fotoltaických elektráren u zákazníků, kteří mají souhlasné stanovisko pro připojení do distribuční soustavy.

Více informací najdete na stránkách www.joyce-energie.cz
JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama