Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fermacell Vás zve na výstavu Dřevostavby 2010

Společnost Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2010 představí v hale 3A12: *novinku - desky Fermacell Greenline * ohýbání desek Powerpanel *software FermaCena *a samozřejmě použití produktů FERMACELL v dřevostavbách.

Srdečně Vás zveme na expozici Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2010 v Praze

Dřevostavby 2010
300 ks poukazů (voucherů) k volnému vstupu na veletrh má Fermacell k dispozici pro obchodní partnery a zástupce médií

Společnost Fermacell se na 5. ročníku veletrhu - Dřevostavby 2010 představí v hale 3, stánek 3A12 a pokud máte zájem o volný vstup do areálu PVA Letnany v době od 25. do 28.2. 2010, kdy bude veletrh probíhat, pošlete mailem na adresu fermacell-cz@xella.com vaši adresu a my vám Poukaz na volný vstup/ Voucher zašleme poštou.

Hlavními tématy expozice Fermacell budou:

* novinka - desky Fermacell Greenline
* ohýbání desek FERMACELL Powerpanel
* software FermaCena
* a samozřejmě použití produktů FERMACELL v dřevostavbách.

Fermacell také podporuje doprovodné akce veletrhu - jsme hlavním partnerem soutěže Dřevěný dům 2010 , jejíž výsledky budou vyhlášeny 25. února 2010 na veletrhu Dřevostavby a která je letos poprvé organizována ve dvou soutěžních kategoriích - realizované energeticky úsporné rodinné a návrhy nízkoenergetických rodinných domů.

Fermacell je také hlavním partnerem Salonu dřevostaveb, unikátní nesoutěžní přehlídky nejzajímavějších dřevostaveb, realizovaných za poslední kalendářní rok v České republice.

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama