Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení klempířů

RHEINZINK nabízí poslední volná místa na školení klempířů. Volná místa jsou ještě na školení A, termín 8. - 12. 3.2010 a na školení C, termín 29. 3. - 2. 4. 2010.

Podrobné informace včetně přihlášky si vyžádejte na adrese info@rheinzink.cz, nebo petra.knyplova@rheinzink.cz .
Telefonicky na čísle 325 611 057.

ŠKOLENÍ KLEMPÍŘŮ - OBECNÉ INFORMACE

Společnost RHEINZINK ČR s.r.o. pořádá letos již 17. odborné školení klempířů z České republiky.
Tento rok jsme pro Vás připravili tři semináře:

2 x Seminář A základní
1 x Seminář C nástavbový (podmínkou je absolvování Semináře B).

Seminář A proběhne v již osvědčené formě na téma „Praktické použití materiálu RHEINZINK® na střešní krytiny a oplechování“. Největší důraz bude tradičně kladen na praktické procvičení nejčastěji se vyskytujících detailů formou oplechování stolních modelů (dilatační okapnice, napojení na svislou zeď, vnitřní roh, hřeben, nároží, komín v plechové krytině, aj.). Určitý časový prostor bude věnován též pájení materiálu. Praktické cvičení je doplněno o nutné teoretické základy tak, aby řemeslník získal co nejucelenější informace.

Seminář C zaměřený na „Opláštění vikýřů“ je nástavbový stupeň pro absolventy Semináře B. Zde jsou prakticky procvičovány další důležité detaily střechy s cílem prohloubení a rozšíření poznatků a řemeslné dovednosti. Každý účastník pracuje samostatně na modelu střechy, kde jsou koncentrovány náročnější klempířské detaily.

Řemeslníci následně obdrží potvrzení účasti na semináři firmy RHEINZINK.



RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama