Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating. Celoroční ohřev TUV nerezovými ohřívači ACV za výhodných podmínek.

Tepelná čerpadla AC Heating. Celoroční ohřev TUV nerezovými ohřívači ACV za výhodných podmínek. Pro zákazníky, kteří budou celoroční ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla realizovat, máme dobrou zprávu!

Tepelná čerpadla AC Heating jsou vybavována volitelně příslušenstvím pro ohřev TUV. Pro zákazníky, kteří budou celoroční ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla realizovat máme dobrou zprávu: Můžete získat toto příslušenství za výhodnějších podmínek.

Nyní nabízíme časově i množstevně omezenou sérii tohoto příslušenství a je možné tedy tepelné čerpadlo s touto výbavou pořídit levněji. Cenové zvýhodnění se týká celého setu pro ohřev TUV, který se skládá ze špičkového nerezového ohřívače ACV o objemu 240 litrů s pětiletou zárukou, ventilu ESBE a odpovídající regulace.

Detaily týkající se výše zvýhodnění a další informace Vám velmi rádi poskytnou naši aplikační specialisté. Neváhejte se proto na nás obrátit napřímo nebo přes náš web, rádi se Vám ozveme a Váš konkrétní případ s Vámi detailně zkonzultujeme.

Akce platí při podpisu smlouvy do konce února nebo do vyčerpání zásob.


Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama