Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigips zve na veletrh Dřevostavby 2010

Společnost Rigips, s.r.o. Vás zve na 5. mezinárodní veletrh Dřevostavby 2010, který se koná ve dnech 25. 2. – 28. 2. 2010 v areálu PVA Letňany v Praze.

Na stánku Rigips v Hale 3, č. A17 bude představován řez dřevěnou sendvičovou konstrukcí ve skutečných rozměrech. Ve spolupráci se stavebními firmami Alfahaus, HK – Dřestav a Insowool budou prezentovány difuzně uzavřené i otevřené konstrukce stěn dřevostaveb. Společnosti Isover a Weber Terranova představí na praktických aplikacích vhodné izolační materiály do vnitřních konstrukcí i pro vnější zateplovací systémy.

Nosné i nenosné konstrukce pro výstavbu dřevostaveb jsou založeny na použití sádrovláknitých desek Rigidur. Návštěvníci se budou moci na skutečné ukázce sami přesvědčit o vysoké odolnosti proti nárazu a také únosnosti desek Rigidur, která dosahuje až 80 kg na kotevní bod.

Každý příchozí se bude moci seznámit s modely různých skladeb podlah s deskami Rigidur, které jsou určeny pro řešení kvalitní kročejové izolace pro dřevěné stropy a tepelné izolace pro betonovou základovou desku.
Mezi další zajímavosti budou patřit také ukázky nových desek – modré akustické sádrokartonové desky a desky Rigidur Hsd s nižší paropropustností pro difuzně otevřené konstrukce.

Stavební firmy Alfahaus a HK – Dřestav postavily za dobu své působnosti více než 200 rodinných domů systémem staveništní montáže i panelovou výstavbou. Návštěvníkům budou na místě poskytovat kompletní informační poradenství, ukázky výstavby rodinných domů a také nabídnou projekty k realizaci.

Za poslední roky nelze v České republice přehlédnout sílící trend výstavby rodinných domů na bázi dřeva. Cílem veletrhu je prezentovat laické i odborné veřejnosti využitelnost dřeva ve stavebním oboru z pohledu různých staveb, konstrukcí, stavebních prvků i materiálů.

Více informací o veletrhu: www.idrevostavby.cz

Kontakty na partnerské společnosti:
Alfahaus, s.r.o. (zakázková výroba nízkoenergetických dřevostaveb, www.alfahaus.cz)
HK - Dřestav, s.r.o. (výstavba dřevostaveb, výroba panelových systémů, www.drestav.cz)
Insowool, s.r.o. (difuzně otevřené konstrukce dřevostaveb, www.insowool.cz)
Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. (nejširší nabídka tepelných, zvukových a protipožárních izolací z minerální vlny a polystyrenu, www.isover.cz)
Saint-Gobain Weber Terranova, a.s. (výroba fasádních a zateplovacích systémů, sanačních hmot, lepicích a spárovacích tmelů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, www.weber-terranova.cz)


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama