Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost KKH Brno, spol. s r.o. se stala strategickým partnerem firmy Wolf na území České republiky.

Německá firma Wolf je v Evropě více než 45 let významným odborníkem a producentem v oboru klimatizace a vzduchotechniky, topenářské a solární techniky. Od 16. listopadu tohoto roku společnost KKH Brno převzala a současně rozšířila produktové portfolio o klimatizaci a vzduchotechniku. Stala se tak výhradním partnerem společnosti Wolf na našem území.

Společnost Wolf nedávno učinila strategické rozhodnutí a sjednotila do jediné partnerské firmy topenářskou, solární techniku, klimatizaci a vzduchotechniku, které byly u nás dosud distribuovány dvěma partnery. KKH Brno, spol. s r.o. je výhradním distributorem energeticky úsporných systémů pro Českou republiku.

Smyslem tohoto rozhodujícího kroku je nabídnout zákazníkům jediného dodavatele pro komplexní systémová řešení efektivního zásobování budov energiemi. KKH Brno, spol. s r.o. je pro tento záměr nejvhodnějším partnerem, neboť cílem je nabídnout zákazníkům výhody – vše od jednoho dodavatele.

Společnost KKH působí na českém trhu od roku 1993. V rámci českého a slovenského trhu je výhradním distributorem energeticky úsporných systémů značek Wolf, Gabotherm a Austria Email. Dodává podlahové a stěnové topení, prosazuje se jako inovátor a dodavatel produktů v oblasti kondenzačních kotlů s výkony od 11 do 5 800 kW, solárních systémů, tepelných čerpadel či vzduchotechniky. Distribuuje také zařízení na ohřev pitné vody a zásobníky teplé vody s obsahem od 80 do 10 000 litrů.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama