Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating: Využijte možnosti získání výhodnější ceny v rámci veletrhu Aqua-therm

Nyní máte skvělou příležitost zkombinovat financování tepelného čerpadla ze státní dotace a zároveň ještě využít mimořádné slevy.

V souvislosti s konáním veletrhu Aqua-therm poskytujeme při podpisu smlouvy (v termínu od 24. 11. 2009 do 4. 12. 2009) o realizaci instalace tepelného čerpadla AC Heating mimořádnou slevu na naše zařízení ve výši 10%. Montáž je možné realizovat i později, a to až do 30. 6. 2010.

Moderní tepelná čerpadla AC Heating řady Convert AWxx (technologie s frekvenčním měničem a plynulou modulací výstupního výkonu) jsou díky svým vynikajícím parametrům zařazena do dotačního programu státního fondu životního prostředí se známým označením "Zelená úsporám". Je tedy možné na ně žádat podporu. Rádi Vám s možností financování tepelného čerpadla pomocí dotací zdarma poradíme.

Obraťte se na naše aplikační specialisty prostřednictvím našich webových stránek nebo napřímo, jsme zde kdykoliv pro Vás.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama