Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating s frekvenčním měničem - sestavte si vlastní systém!

Tepelná čerpadla AC Heating s frekvenčním měničem - sestavte si vlastní systém! Tepelné čerpadlo funguje dobře jen pokud je vybaveno správně fungující automatikou a je-li do topného systému správně včleněno.

Tepelné čerpadlo funguje dobře jen pokud je vybaveno správně fungující automatikou a je-li do topného systému správně včleněno: Topné zdroje musí pracovat v souladu a musí být dobře ovládány. To samé platí i o topném systému. Pokud cokoliv z těchto podmínek není splněno, nelze garantovat správnost funkce tepelného čerpadla samotného.

Systémy postavené na bázi tepelných čerpadel AC Heating s frekvenčním měničem mají kromě jiného tuto velkou výhodu: Jsou variabilní. Jedná se o unikátní tepelná čerpadla, která umožňují sestavit daný systém přímo na míru pro danou aplikaci. Toto platí jak z hlediska regulace tak z hlediska topologie hydraulického zapojení.

Propracovaná regulační automatika dovoluje využití stávajícíh prvků v topném systému a zajišťuje jejich přesné ovládání. Není například problém využít jako bivalentní zdroj stávající elektrokotel, plynový kotel nebo kotel na tuhá paliva, stejně jako lze provést adaptování ohřevu bazénové vody nebo realizovat nejrůznější kombinace se soláry. A to vše je samozřejmě plně zautomatizované a bezobslužné.

Takový návrhový postup ve většině aplikací zajistí finanční úsporu při realizaci a zároveň poskytne oproti kompaktním zařízením nesrovnatelně vyšší technické možnosti. Je zcela zbytečné vyhazovat prvky stávající kotelny (např. elektrokotel nebo plynový kotel) a nahradit je jiným stejně fungujícím zařízením, které je v klasickém kompaktu integrováno. Jednoduše řečeno: Zařízení konstruované přímo na míru dělá přesně to co chcete a stojí jen tolik peněz kolik stát musí, protože neobsahuje zbytečné věci a zároveň nic nechybí.

Vzhledem k tomu, že tepelná čerpadla AC Heating jsou s výše uvedenou filosofií navrhována již od počátku, není realizace komplikovaná a ani samotný návrh systému není těžký. Nechte si však zdarma poradit od našich aplikačních specialistů, kteří tuto činnost provádějí na špičkové úrovni.

Za tým AC Heating zdraví

Ing. Lubomír Kuchynka
775 211 408
info@ac-heating.cz
www.ac-heating.cz
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama