Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká rada pro šetrné budovy

Firma Lindab s.r.o. se stala zakládajícím členem České rady pro šetrné budovy.

Česká rada pro šetrné budovy je neziskovou organizací podněcující trh, vzdělávání a změny v legislativě k vytvoření prostředí pro kvalitní stavby, které jsou současně ekonomicky ziskové i šetrné k životnímu prostředí. Jedním z cílů rady je vyvinout a prosazovat systém certifikace šetrných budov založený na shodě zainteresovaných odborníků. Certifikace fungující na základě marketingových principů pomůže přeměně trhu a rychlejšímu rozvoji šetrných budov v České republice.
Cíle a struktura organizace odpovídají existujícím a úspěšným Green Building Councils v jiných zemích, jako např. ve Spojených státech (www.USGBC.org), Kanadě (www.cagbc.org), Německu (www.dgbc.de) , Velké Británii (www.ukgbc.org). Všechny tyto rady jsou členy celosvětového sdružení Worl Green Building Council (www.worldgbc.org), v němž se též CzGBC bude ucházet o členství.
více informací

Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama