Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průvodce programem 4M IntelliCAD v českém jazyce

Pro uživatele i zájemce o program 4M IntelliCAD je nově k dispozici průvodce programem v českém jazyce. V současné době se jedná o jedinou volně dostupnou publikaci o programu IntelliCAD v češtině.

Pro uživatele i zájemce o program 4M IntelliCAD je nově k dispozici průvodce programem v českém jazyce. Je dostupný online nebo ke stažení ve formátu PDF. V současné době se jedná o jedinou volně dostupnou publikaci o programu IntelliCAD v češtině, kterou mohou používat i uživatelé ostatních verzí.

Průvodce programem 4M IntelliCAD 6.6 CZ v českém jazyce vznikl překladem a doplněním anglické publikace IntelliCAD Quick Guide od společnosti 4M S.A., výrobce programu 4M IntelliCAD. Česká verze je koncipována jako soubor témat, které jsou k dispozici online na stránce Intellicad.4mcad.cz/napoveda nebo zpřístupněna ke stažení ve formátu PDF. Tento koncept umožňuje průběžné doplňování a aktualizaci kapitol. Současná první verze průvodce se dotýká základních témat práce v programu IntelliCAD od nastavení uživatelského rozhraní až po tisk vytvořených výkresů. Je vhodná spíše pro začátečníky, ale užitečné tipy v ní mohou najít i pokročilejší uživatelé.

Průvodce je navíc užitečný nejen pro uživatele samotného programu 4M IntelliCAD, ale i pro ty, kteří pracují s jeho nadstavbami jako je komplexní architektonický program IDEA nebo nadstavby určené pro stavební obory. Jde o FineELEC pro návrhy elektroinstalací, FineHVAC pro projektování vzduchotechniky a vytápění, FineSANI pro zdravotechniku a programy STRAD a STEEL pro návrhy nosných konstrukcí staveb. Průvodce mohou využít i profesionálové pracující v programech na jádru IntelliCAD od jiných výrobců.

O programu 4M IntelliCAD

4M IntelliCAD je profesionální CAD program s plnou podporou DWG a DXF formátů, možností kreslení ve 2D i 3D, širokými možnostmi přizpůsobení a naprogramování vlastních nástrojů i množstvím funkcí, na které jsou uživatelé u běžných CAD programů zvyklí. Oblibu si získává především nízkou cenou a jednoduchostí, se kterou je možné na něj z jiných CAD programů přejít. Nejjednodušší verze, která ale obsahuje plné 2D a 3D kreslení, vyjde na 4250,- Kč bez DPH. Pro zájemce o vyzkoušení jsou zdarma k dispozici plně funkční 30 denní zkušební verze programu.

Více informací

4Mcad.cz
Intellicad.4mcad.cz/napoveda

 
 
Reklama