Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Leader v oboru keramických komínů se 40 letou zárukou

Plně ekologický výrobek - komínový systém EFFE DUE. Díky velice výhodnému nerostnému složení směsi hlíny mají komínové bloky EFFE DUE většinu mechanických vlastností vysoko nad normálními provozními podmínkami.

CHTĚLI BYCHOM VÁS UPOZORNIT NA PLNĚ EKOLOGICKÝ VÝROBEK - KOMÍNOVÝ SYTÉM EFFE DUE

EFFE DUE – to je leader v oboru keramických komínů, se 40 letou zárukou, evropskou CE certifikací a maximálním důrazem na kvalitu, tepelnou odolnost a ekologii.

Je vyráběn již přes 50 let, v současné době na počítačově řízené lince s teplotou vypalování přes 1000 °C a s kusovou kontrolou.

Komínový systém EFFE DUE je certifikován pro podtlakové, nebo atmosférické komíny a jednotlivé typy lze použít pro všechny druhy paliv (kapalná, plynná, pevná) a spotřebičů (kotle, i kondenzační, krby, kamna, krbové vložky, ohniště apod.), a to vždy bez nutnosti dodatečného vložkování.

Komínový systém EFFE DUE umožňuje ve fázi přípravy, projektu a realizace stavby zcela nové, výhodnější a nepoměrně lacinější způsoby řešení. Rovněž při provozu hotového komínu vyniknou nesrovnatelné vlastnosti páleného materiálu, které umožní optimálnější provoz připojeného vytápěcího zařízení.


Komíny - MESSY s.r.o.
logo Komíny - MESSY s.r.o.

Provádíme komplexní realizace spalinových cest. Specializujeme se na montáže komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb. Požárně-bezpečnostní řešení průchodu komínu dřevěnými konstrukcemi zajišťujeme použitím systému SAVE ENERGY. Zákazníkům ...

 
 
Reklama