Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profi-tip FERMACELL: Nové podkrovní prvky FERMACELL P+D

Prvky FERMACELL P+D pro izolaci podkroví tvoří sádrovláknité desky FERMACELL tloušťky 10 mm a polystyrenová deska EPS DEO 150 (součinitel tepelné vodivosti 0,35 W/mK) s vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi, která se dodává v tloušťkách do 250 mm.

Díky praktickému formátu 50 x 100 cm se prvky velmi snadno pokládají i přepravují, spojení na péro a drážku umožňuje rychlou a bezproblémovou pokládku bez tepelných mostů.

Nový podkrovní prvek FERMACELL P+D splňuje požadavky dle ČSN 73 0540-2 na součinitel prostupu tepla stropu pod nevytápěnou půdou s hodnotou 0,24 Watt/(m2K). Výsledkem účinné tepelné izolace je stabilní podlahová plocha, kterou lze zatěžovat a která je pochozí ihned po pokládce. Plochu můžete využívat např. jako odkládací nebo jako suchou podlahu. Pokud máte v úmyslu někdy později vybudovat v podkroví obývací prostor, vše je připraveno pro další výstavbu - stačí jen tyto prvky zesílit sádrovláknitými deskami FERMACELL.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama