Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový 4M IntelliCAD 6.6 CZ v češtině

Na českém trhu je nově k dispozici 4M IntelliCAD 6.6 CZ - profesionální CAD program v češtině s podporou DWG a DXF formátů a všech běžných funkcí za cenu od 3750,- Kč bez DPH!

Na českém trhu je pro architekty, stavební projektanty a všechny další technické obory nově k dispozici levný profesionální CAD program 4M IntelliCAD v českém jazyce. Nabízí plnou podporou DWG a DXF výkresů, příjemné uživatelské rozhraní a množství funkcí.

4M IntelliCAD
4M IntelliCAD je postaven na nejnovější verzi celosvětově populární CAD platformy, o jejíž rozvoj pečuje mezinárodní IntelliCAD Technology Consortium. Svůj úspěch staví především na nízké ceně, podpoře nejrozšířenějších výkresových formátů DWG a DXF a uživatelském rozhraní, které je podobné jiným CAD programům a uživatelé tak nemají s ovládáním potíže.

4M IntelliCAD tak nabízí příjemné uživatelské rozhraní a všechny důležité funkce, na které jsou uživatelé zvyklí u výrazně dražších produktů. Uživatelé si mohou nastavovat vlastní klávesové zkratky, vytvořit vlastní menu nebo panely nástrojů. Mezi podporovené funkce patří také práce s rastrovými obrázky, 3D modelování a renderování nebo práce s LISP a VBA skripty.

Dostupné verze
4M IntelliCAD je k dispozici v několika verzích, které se navzájem liší množstvím podporovaných funkcí a cenou. Každý zájemce tak má možnost volby té verze, která mu nejlépe vyhovuje. Možnosti začínají u verze Viewer, která nabízí jednoduchou editaci výkresů, měření vzdáleností a ploch, poznámkování pomocí vkládání odstavcového textu a tisk včetně možnosti nastavení stylů vykreslování. První verze určená pro plné kreslení 2D technických výkresů a 3D modelování má název Classic a je určena méně náročným uživatelům, kterým běžné kreslící a modelovací funkce postačí. Verze Standard nabízí navíc podporu práce s rastrovými obrázky a možnosti renderování. Pro nejnáročnější uživatele je určena verze PRO, která podporuje makra v jazyku VBA, práci s 3D tělesy ACIS a jsou v ní také obsaženy knihovny technických bloků pro vkládání do výkresů včetně přehledného správce těchto knihoven. U všech verzí je na internetu k dispozici ke stažení 30 denní zkušební verze zdarma a všichni zájemci tak mají možnost varianty programu vyzkoušet.

Cena programu
Cena programu ve verzi Classic je 3750,- Kč bez DPH, ve verzi Standard 5250,- Kč bez DPH a pro verzi PRO byla stanovena na 7250,- Kč bez DPH. Pro firmy i jednotlivce tak jde o příležitost získat legální profesionální software pro zpracovájní projektové dokumentace za nízkou cenu.

4M Suite
4M IntelliCAD je součástí velkého balíku BIM aplikací z dílny řecké společnosti 4M. Jeho součástí je komplexní program IDEA určený architektům a projektamtům pro rychlou práci na stavebním projektu ve 3D, programy STRAD a STEEL určené k návrhům nosných konstrukcí staveb nebo programy FINE-HVAC, FINE-SANI, FINE-ELEC a FINE-LIFT určené specialistům v jednotlivých oborech. V souvislosti s novou verzí 4M IntelliCAD se aktualizace dočkají i některé z těchto programů.

Více na
 
 
Reklama