Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Viega rozšiřuje úspěšný program ovládacích tlačítek.

Obě série Visign for More a Visign for Style platí dnes za výraz současné estetiky v koupelně, dokazují samostatnost a progresivitu bez toho, že by dominovaly stylu zařízení. Úspěch na trhu nyní podnítil firmu Viega k doplnění série Visign for Style-Serie o dvě další nové designové alternativy. Visign for Style 13 a 14 přesvědčí jemným kruhovým designem nebo alternativou v pravoúhle puristickém provedení.

Tyto nové designové varianty byly vyvinuty ve spolupráci se studiem Artefakt Industriekultur. Jsou harmonicky a nevtíravě integrovány do světa koupelen a doplňují ve své řeči designu další instalační prvky, jako například vypínače a moderní doplňky. Tvůrčí svébytnost vás získá rovnými liniemi, střízlivou elegancí, jakož i obzvláště úzkým profilem. Což přesvědčilo i Centrum designu severního Vestfálska (Design Zentrum Nordrhein Westfalen), které tyto nové výrobky Visign for Style vyznamenalo uznávaným označením kvality a designu „red dot“.

Funkční atributy, jako tlačítka pro velké a malé splachovací množství, jsou přitom samozřejmou součástí provedení. Ovládací plochy jsou uspořádány u obou modelů tak, že jsou k uživateli nakloněny a tak usnadňují obsluhu jak vizuálně tak i hmatem. Povrchová úprava je založená na velmi kvalitních plastových materiálech, které zaručují co nejvyšší životnost.

Visign for Style 13 a 14 jsou k dostání jak pro WC, tak i pro pisoáry. Sériově jsou v nabídce v aktuálních barvách sanity bílá-Alpin, chromovaná, pergamon, barvy ušlechtilé oceli, jakož i v barvě ušlechtilý matný-velurový chrom. Na přání zákazníka ale výrobce dodá také speciální barvy. Visign for Style 13 a 14 pracují s principem mechanického spuštění a jsou proto kombinovatelné se všemi vestavnými splachovacími nádržkami značky Viega Visign.


Design musí vždy posloužit dvojím způsobem: Za prvé musí přesvědčit na první pohled, za druhé osvětlit jednoznačně funkci. U nového výrobku Visign for Style 13 se obojí vydařilo v perfektní harmonii: Zde každý vidí, kde je nutné stisknout pro které množství vody. A obzvláště úzký profil působí stále novým dojmem. Visign for Style vyvinula Viega pro moderní rodinnou koupelnu a řadí se jak harmonicky, tak i sebevědomě do koupelnové architektury. (Foto: Viega)


Visign for Style 14 je více puristický. Zde se celkově tlačítko vrací ke zcela jasnému, rovnému designu. Aby bylo ovládání vizuálně a hmatově jednodušší, jsou nakloněny ovládací plochy pro velké a malé množství vody směrem k uživateli. Fakt, že byla tlačítka výrobku Visign for Style sestrojena s citlivostí, je znát při každém dotyku. (Foto: Viega)

Oba nové produkty Visign for Style nesou uznávané označení „red dot“, které uděluje Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Výrobní program:

Program ovládacích tlačítek firmy Viega Visign pro WC a pisoáry zahrnuje řady Visign for More a Visign for Style. Sklo a kov, konsekventně omezená řeč forem, jakož i lehký vzhled charakterizují design produktů Visign for More. Ovládání ovládacích ploch dokazuje přesně tu lehkost, kterou lze očekávat od lehkého optického vzhledu. Již mírný tlak spustí splachování a tlačítka se posunou po stisknutí lehce zpět do své výchozí pozice. Visign for Style je vstupem do omezeně minimalistického světa designu výrobků Viega. . Pro obě designové řady vyvinula Viega novou kolébkovou technologii. Ta umožňuje spuštění WC se splachováním s dvojím množstvím vody jednou a tou samou plochou – bez toho aby se přitom jako se u obyčejné kolébky,“ zhoupla“ druhá strana ven. Technologie, která se nepodřizuje designu, ale je samozřejmou součástí vícekrát oceněných designových řešení ovládacích tlačítek firmy Viega.


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama