Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Software Demonstration Forum v rámci ASME Pressure Vessel and Piping Summer Conference 2009

Software Demonstration Forum v rámci ASME Pressure Vessel and Piping Summer Conference v Praze ve dnech 26.-28. července 2009.

Vážení,
dovolujeme si upozornit, že ve dnech 26.-28.července 2009 se v Praze uskuteční výroční konference na téma výpočtů tlakových nádob a potrubí - "ASME Pressure Vessel and Piping Summer Conference". Tato akce sama o sobě může být zajímavá pro pracovníky v oboru TZB - bližší informace o samotné akci je možné nalézt zde: "ASME Pressure Vessel and Piping Summer Conference".

V rámci této konference ovšem proběhne ještě tzv. "Software Demonstration Forum" - specializovaná akce, zaměřená na demonstraci softwarových produktů, použitelných právě v oblasti výše zmíněných výpočtů. Software forum se uskuteční dne 28.7.2009. Na Software Demonstration Foru bude mimo jiné možnost shlédnout prezentaci a ukázku práce v software Sant´Ambrogio, určeném pro návrh a výpočty tlakových nádob. Prezentace bude přednesena ředitelem společnosti Sant´Ambrogio - panem Fernandem Lidoniccim (členem ASME). Součástí prezentace bude i ukázka nové verze software Sant´Ambrogio - verze NextGen. Software forum bude také příležitost setkat se přímo s tvůrci programu a prodiskutovat případné dotazy a připomínky osobně. Pracovníci společnosti Sant´Ambrogio se těší na případně osobní setkání.

Související odkazy:
Zastoupení společností Sant´Ambrogio pro ČR a SR - firma Quest Central Europe, s.r.o.: http://www.quest.cz
Společnost Sant´Ambrogio (Itálie): http://www.sant-ambrogio.it/

 
 
Reklama