Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabízí Vám poradenství při projektování vodohospodářských komplexů

Společnost AQUA SYSTEM s.r.o. dále nabízí automatické tlakové stanice včetně dodávky a montáže.

Konkrétní řešení Vám vypracujeme po předložení vstupních parametrů.

Filtrace a úprava vody:

Změkčovací systémy ER / Kinetico
První a jediné změkčovací systémy, které nejsou napájeny el. energií, dvojitý tank (duplex) s kalexovou pryskyřicí s jedním řídícím modulem, automatická regenerace, proplach a přepínání chodu dle systémem proteklého množství vody - kontrolní disk v řídící hlavici.

Filtrační systémy
Diskové filtry a vložkové filtry pro jedno, dvou a třístupňovou filtraci pro odstranění mechanických nečistot, sedimentu, zákalu, odbourávání chloru, organických látek, zápachů a pachutí, případně zamezení tvorbě vodního kamene, odstranění těžkých kovů apod.

Dvoucestné paralelní náplňové filtry se zpětným proplachem ER / KINETICO
Tlaková filtrace přes různá media (aktivní uhlí, birm, calcit, keramika, filtr AG) pro odstranění pachutí, zápachů, zákalu, železa, mechanických nečistot, upravení pH atd., bez přívodu el. energie, plně automatický systém.

Desinfekční UV systémy ER / TROJAN
Jedinečné prostředky k likvidaci bakterií, plísní, virů a řas v pitné vodě bez nutnosti ohřevu vody nebo použití chemikálií. UV zářením (spektrum 254 mm vlnové délky) dochází k jejich rozpadu, záření působí okamžitě a nezanechává žádné škodlivé zbytkové látky a neovlivňuje chemické, chuťové ani pachové vlastnosti vody.

 
 
Reklama