Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FERMACELL je hlavním partnerem Evropského kongresu pro energeticky úsporné stavění se dřevem FORUM HOLZ/ BAU/ ENERGIE Kolín 2009

Ve dnech 16. a 17. června 2009 proběhne v německém Kolíně 2. Evropský kongres pro energeticky úsporné stavění FORUM HOLZ/BAU/ENERGIE a hlavním partnerem tohoto kongresu je i značka FERMACELL.

O úvodní slovo a zahájení mezinárodního kongresu se postará Eckhard Uhlenberg, ministr pro životní prostředí a ochranu přírody, zemědělství a ochranu spotřebitelů země Severní Porýní-Vestfálsko. Hlavními tématy budou pasivní a nízkoenergetické domy, využití solární energie, bioenergie; rekonstrukce dřevostaveb a používání materiálů s nízkými emisemi. Kongres se dotkne i současné světové krize a jejích krátkodobých i střednědobých dopadů na stavební průmysl, hlavními tématy však budou výstavba na bázi dřeva a energeticky úsporná výstavba.

Organizátory kolínského Kongresu EBH 2009 jsou mezinárodní sdružení Forum Holzbau e.V. a Zemská rada pro dřevo Severního Porýní-Vestfálska ve spolupráci se Spolkovým svazem německých výrobců montovaných staveb (BDF), Asociací německého dřevozpracovatelského a plastikářského průmyslu (HDH), Dřevařským odbytovým fondem (HAF), Cechem tesařů a truhlářů ze Schmallenbergu, Kompetenzzentrum Holz v St. Vith v Belgii a Technickou univerzitou v Delftu v Holandsku. Akce se zúčastní kolem 40 vystavovatelů, předpokládaný počet účastníků je 400. O úvodní slovo a zahájení mezinárodního kongresu se postará Eckhard Uhlenberg, ministr pro životní prostředí a ochranu přírody, zemědělství a ochranu spotřebitelů země Severní Porýní-Vestfálsko. Hlavními tématy budou pasivní a nízkoenergetické domy, využití solární energie, bioenergie; rekonstrukce dřevostaveb a používání materiálů s nízkými emisemi. Kongres se dotkne i současné světové krize a jejích krátkodobých i střednědobých dopadů na stavební průmysl, hlavními tématy však budou výstavba na bázi dřeva a energeticky úsporná výstavba. Organizátory kolínského Kongresu EBH 2009 jsou mezinárodní sdružení Forum Holzbau e.V. a Zemská rada pro dřevo Severního Porýní-Vestfálska ve spolupráci se Spolkovým svazem německých výrobců montovaných staveb (BDF), Asociací německého dřevozpracovatelského a plastikářského průmyslu (HDH), Dřevařským odbytovým fondem (HAF), Cechem tesařů a truhlářů ze Schmallenbergu, Kompetenzzentrum Holz v St. Vith v Belgii a Technickou univerzitou v Delftu v Holandsku. Akce se zúčastní kolem 40 vystavovatelů, předpokládaný počet účastníků je 400.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama