Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektronický kaalog pro projektanty v ArchiCADu

Technickou podporu pro projektanty pracující s programem ArchiCAD představuje nový elektronický katalog vybraných produktů společnosti KM Beta.

Součástí katalogu jsou zdicí prvky systému KMB Sendwix, konkrétně Sendwix 2DF, Sendwix 8DF a Sendwich 6DF, se kterými lze pracovat ve 2D i 3D již v rozměrech skutečně dodávaných výrobcem.

Katalog vyvinutý pro ArchiCAD12 a ArchiCAD StartEdition 2008 umožňuje práci ve 2D i 3D, vytváření 3D modelů a 2D technické dokumentace svislých konstrukcí.

U navrhovaného objektu lze změnit stávající zdicí systém na systém KMB Sendwix nebo budovu přímo se systémem KMB Sendwix navrhnout, přičemž všechny detaily skutečného systému se okamžitě zaznamenají i do projektu, a to včetně orientační ceny. KMB Sendwix je uceleným a certifikovaným systémem vícevrstvých konstrukcí. Jeho základem jsou vápenopískové zdicí prvky, které se používají ke zdění vnitřní nosné a v některých variantách také vnější pohledové stěny.

Katalog pro společnost KM Beta připravila firma Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR, s.r.o. (CEGRA), dodavatel softwaru pro stavební průmysl. Elektronický katalog KM Beta distribuuje jak firma CEGRA, tak společnost KM Beta, a.s. Více ifnormací o distribuci na www.cegra.cz a www.kmbeta.cz.

 
 
Reklama