Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na „Prezentační dny euroCALC 3 v regionech“

Firma Callida, ve spolupráci s vybranými stavebními průmyslovými školami připravila na přelom května a června 2009 „Prezentační dny euroCALC 3 v regionech“.

Firma Callida, ve spolupráci s vybranými stavebními průmyslovými školami připravila na přelom května a června 2009 „Prezentační dny euroCALC 3 v regionech“. Na pěti místech v ČR (v 22. a 29. května v Praze, 5. června v Opavě, 11. června v Plzni, 16. června v Českých Budějovicích a 18. června v Letohradu) budou návštěvníkům představeny praktické ukázky efektivní práce se stavebními zakázkami v systému euroCALC 3.

Prezentační dny euroCALC 3 v regionech navazují na velmi žádané prezentační dny, které probíhaly v průběhu února a března 2009 a kterých se zúčastnilo téměř šedesát odborníků z oblasti stavebnictví.

Prezentační dny jsou zaměřené především na práci se zakázkami (organizaci zakázek a jejich detaily, prohlížecí režim, vyhledávání položek, filtry, on-line rejstřík, oblíbené položky, schránku pro přenášení položek mezi zakázkami), na manažerské nástroje (cenové úpravy, pravidlo 80/20, sledování nákladů během realizace, manažerské pohledy na více zakázek, synchronizace a přenosy zakázek), na komfortní exportní a tiskové výstupy (tisk a export označených položek, export do MS Excel, export kalkulace nákladů včetně skladby), na oblast výběrových řízení a subdodávek (poptávky a vyhodnocování nabídek, rozpočtové ukazatele) a mnoho dalšího.

Druhým tématem bude představení databáze oceňovacích podkladů SCI, která byla výrazně rozšířena a zaktualizována v cenové úrovni 2009/I.

Do katalogů stavebních prací SCI-Cen bylo přidáno více než 900 nových položek a více než 7.000 rozměrových variant. Celkově bylo zaktualizováno téměř 38.000 cen stavebních prací. Katalog stavebních materiálů SCI-Mat byl rozšířen o více než 500 stavebních materiálů a aktualizace cen proběhla u téměř 7.000 výrobků.

Prezentační dny euroCALC 3 v regionech jsou přínosné pro rozpočtáře, kalkulanty, stavbyvedoucí, přípraváře, manažery a management stavebních firem. Přihláška a další informace jsou k dispozici na www.callida.cz.
Účast je bezplatná.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama