Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabídka školících prostor

Podnikáte ve stavebnictví, zejména pak v oboru TZB? Pořádáte čas od času školení pro své klienty a platíte příliš vysoké částky za pronájem komerčních prostor? Nabízíme Vám řešení!

Naše nově vybudované školicí centrum se nachází v průmyslovém areálu na okraji Prahy v Horních Počernicích. Místnost o velikosti 144 m2 pojme až 36 absolventů školení. Kvalitu přednášky zajišťuje profesionální zvukové a obrazové vybavení od firem Dexon a Panasonic. Vyžádejte si konkrétní nabídku pronájmu školicího centra.

Snadná dostupnost automobilem s kapacitou 30 parkovacích míst (vedle rychlostní komunikace R10 směr Mladá Boleslav - sjezd č. 3 směr Horní Počernice) nebo autobusem (linka 220 odjezd z Černého Mostu) je zajisté výhodou při rozhodování kde budete realizovat svá školení.

K získání přístupového jména a hesla k provádění rezervací pro Vaši společnost kontaktujte, prosím, administrátorku:
Jájina Svobodová
tel.: 226 21 21 21
e-mail: skoleni@geminox.cz


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama