Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzdělávací kurz euroCALC Special - Importy a exporty

Firma Callida pořádá 16. dubna 2009 a 17. června 2009 vzdělávací kurz euroCALC Special - Importy a exporty, určený uživatelům oceňovacího systému euroCALC 3, zejména rozpočtářům a kalkulantům.

Firma Callida pořádá ve čtvrtek 16. dubna 2009 a ve středu 17. června 2009 vzdělávací kurz euroCALC Special - Importy a exporty, určený všem uživatelům informačního a oceňovacího systému euroCALC 3, zejména pak rozpočtářům a kalkulantům.

Speciální kurz euroCALC Special - Importy a exporty je úzce zaměřen na problematiku importu a exportu dat z / do systému euroCALC, práci s různými typy formátů souborů a jejich dalším využitím při zpracování a přípravě rozpočtu. Na praktických ukázkách si rozpočtáři vyzkouší import z programu MS Excel a z elektronického výkazu výměr, export do MS Excel a do systémů řízení stavební výroby.

Vzdělávací kurz je vedený interaktivní formou s důrazem na konkrétní příklady a na praktické pracovní postupy. Účast na tomto vzdělávacím kurzu je přínosná především pro rozpočtáře a kalkulanty, kteří se naučí efektivně načítat a exportovat rozpočty stavebních prací.

Více na www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama