Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěch „Prezentačních dnů euroCALC 3“

Firma Callida v průběhu února a března 2009 připravila pro své stávající zákazníky i nové zájemce Prezentační dny euroCALC 3, kterých se zúčastnilo téměř šedesát odborníků z oblastí stavebnictví.

Firma Callida v průběhu února a března 2009 připravila pro své stávající zákazníky i nové zájemce Prezentační dny euroCALC 3, kterých se zúčastnilo téměř šedesát odborníků z oblastí stavebnictví. Zásadními tématy byly efektivní práce se stavebními zakázkami v informačním a oceňovacím systému euroCALC 3, seznámení s novými oceňovacími podklady v cenové úrovni 2009/I, služby euroCALC Remote a s mnoha dalšími novinkami.

Účastníci se seznámili s moderním prostředím systému euroCALC 3, s jeho pokročilými nástroji a funkcemi, jejichž plné využívání vede ke zvyšování efektivity práce. Již tradičně patřily mezi nejžádanější témata manažerské nástroje, cenové úpravy, prohlížecí režim zakázek, exportní výstupy do Excelu, tiskové sestavy, rozpočtové ukazatele a mnoho dalších nástrojů, využitelných při sestavování rozpočtů (vyhledávání, filtry, on-line rejstříky slov, oblíbené položky, schránka pro přenášení položek mezi zakázkami apod.).

Všem dalším zájemcům o informační a oceňovací systém euroCALC 3 nabízí firma Callida možnost individuálního představení tohoto moderního nástroje na oceňování stavebních prací a správu stavebních zakázek.

Více informací na www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama