Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řezání sádrokartonu 2x rychleji s novým nástrojem Blade Runner

Společnost Rigips, s.r.o., přináší na trh nový, rychlý a bezpečný nástroj na řezání sádrokartonu pod názvem Blade Runner /blejd ranr/.
Tento nástroj řeže sádrokartonové desky dvakrát rychleji než běžným způsobem. Spolehlivě s ním lze uříznout rovné díly, oblouky i vnitřní výřezy.

Nástroj Blade Runner je vyroben tak, že řeže obě strany sádrokartonové desky současně, tedy v jednom pracovním kroku. Montážník přejede nástrojem po sádrokartonu pouze jedním tahem a pak už rovnou odlomí požadovaný díl desky. Dosud musel pracovník odlamovacím nožem naříznout nejprve jednu a potom i druhou stranu desky.
U oblouků a vnitřních výřezů lze jedním řezem, bez přerušování, docílit dokonale hladké hrany.

 

Dva ostré řezáky jsou schovány v plastových krytech, které jsou ergonomicky tvarované. Silný magnet zajišťuje přídržnost obou dílů nástroje. Koncepce speciálního nože Blade Runner dbá na bezpečnost práce a nehrozí s ním tedy pořezání rukou.
Blade Runner je zdatný pomocník každého sádrokartonáře na několik desítek let. Náhradní řezací kolečka jsou snadno vyměnitelným dílem nástroje. Jednou sadou řezáků lze zpracovat až 1100 m sádrokartonových desek.
Blade Runner pomáhá výrazně zrychlit a zefektivnit práci při montáži sádrokartonu na stavbě.
Video s ukázkou použití nože Blade Runner najdete na www.rigips.cz


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama