Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Služba euroCALC Remote Standard spuštěna

První zákazníci již využívají novou službu euroCALC Remote Standard, spuštěnou 1. března 2009. Služba je určena především pro samostatné rozpočtáře a menší stavební firmy.

První zákazníci již využívají novou službu euroCALC Remote Standard, spuštěnou 1. března 2009. Služba je určena především pro samostatné rozpočtáře a menší stavební firmy, které mohou vzdáleně přes internet přistupovat k informačnímu a oceňovacímu systému euroCALC 3 a řešit své stavební zakázky. Přístup přes internet jim umožňuje rozpočtovat odkudkoliv a kdykoliv a navíc již od 1990 Kč měsíčně. Stačí pouze počítač a připojení k internetu.

Služba euroCALC Remote Standard zahrnuje přístup k nejvyšší programové sestavě euroCALC Enterprise a k oceňovací databázi SCI-Maxi se skladbou ve vždy aktuální cenové úrovni. Nabízí standardní nastavení uživatelského rozhraní, tiskových a exportních šablon, přístup k vlastní databázi zakázek a pravidelné zálohy databáze zakázek. Zřízení služby navíc obsahuje i třídenní odborný kurz euroCALC Beginner.
Uživatelé zároveň mohou využívat různé typy technické podpory, například Přístup ke vzdálené pomoci. Nejmodernější způsob outsourcingu šetří vstupní náklady a starosti o provoz a správu aplikace.
Platba je řešena formou paušálních měsíčních poplatků. Firmy tak mohou rozložit své náklady a zvýšit tím svůj zisk.

Více informací o službě, včetně objednávkového formuláře, jsou na www.rozpoctovani-online.cz.

 
 
Reklama