Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Virtuální prohlídka oceňovacího systému euroCALC 3

Firma Callida připravila elektronickou virtuální prohlídku informačního a oceňovacího systému euroCALC 3. Na jednotlivých ukázkách jsou představeny konkrétní operace s položkami nebo celými zakázkami.

Firma Callida, s.r.o. připravila pro návštěvníky webové prezentace www.callida.cz elektronickou virtuální prohlídku informačního a oceňovacího systému euroCALC 3. Na jednotlivých ukázkách jsou představeny konkrétní operace s položkami nebo celými zakázkami.
Prohlídka je zaměřena zejména na ukázky moderního pracovního prostředí systému euroCALC 3, na libovolné možnosti řazení, seskupování nebo filtrování jednotlivých údajů, na představení výhod dvoumonitorového pracoviště pro každodenní práci. Dále si návštěvníci mohou prohlédnout ukázky spojené s kontrolou cen a s cenovými úpravami, například praktické využití funkce pro zobrazení důležitých položek 80/20, použití třídících kritérií pro kontrolu cen zakázky nebo práce s panelem indexů.
Součástí prohlídky je také představení nástrojů pro manažery, kteří potřebují mít stále celkový a okamžitý přehled o všech stavebních zakázkách v souvislostech. Nechybí ani ukázka synchronizace zakázek mezi vzdálenými pracovišti a centrálou firmy, tiskových a exportních výstupů po objektech či pouze označených položek nebo představení řešení pro poptávání subdodavatelů a vyhodnocování nabídek a mnoho dalšího.
Virtuální prohlídka systému euroCALC 3 provede návštěvníky během třinácti minut kompletně tímto systémem a představí mnoho praktických a nových funkcí a nástrojů. Prohlídka je ozvučená.
Virtuální prohlídku je možné spustit z www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama